Journalistieke producties
01

Journalistieke
producties

Taal verbindt, slaat bruggen, informeert en neemt onwetendheid weg. Door zijn schoonheid en kracht. Een gegeven om rekening mee te houden in een tijd dat communicatie steeds belangrijker wordt en burgers steeds mondiger zijn en beter beslagen ten ijs komen.

Wat we doen

Om op te vallen is het dus zaak om verhalen, artikelen en teksten te produceren die zich boven deze eindeloze stroom verheffen en meteen de aandacht trekken. Om een gecompliceerd onderwerp tot begrijpelijke proporties terug te brengen. Om mensen heldere informatie te verschaffen. Om mensen die het doorgaans niet komt aanwaaien toch de kans te geven zich de kennis te verwerven waar ze recht op hebben en die in hen staat stellen hun bestaan beter op orde te krijgen. Om burgers te betrekken bij een thema of zaak. Of gewoonweg om mensen te ontroeren of ze kennis te laten maken met een nieuwe wereld.

Publicaties

Titel

De stad die de toekomst maakt. Het Eindhoven van Rob van Gijzel

Ik hoop de lezer mee te nemen op een reis naar de stad die de toekomst maakt. Aan de horizon zie ik een enerverend vergezicht. Voor Eindhoven en daarmee voor Nederland.

Verkooppunt
Titel

Het gedroomde Brabant

Op verjaardagen werd ik wel eens met stevige kritiek om de oren geslagen. Vuile stinkboer, heette het dan.

Verkooppunt
Titel

Op cel

Ik zal er niet omheen draaien. Als ik aan gedetineerden vraag, wat zou ik op dit moment voor jou kunnen betekenen, dan antwoordt tachtig procent: geef mij maar seks.

Verkooppunt

Aan de horizon zie ik een enerverend vergezicht. Voor Eindhoven en daarmee voor Nederland

Op verjaardagen werd ik met stevige kritiek om de oren geslagen. Vuile stinkboer.

Als ik aan gedetineerden vraag, wat zou ik jou kunnen betekenen, dan antwoordt tachtig procent: geef mij maar seks.