Loopbaan coaching
02

Loopbaan
coaching

Durf jij op je eigen waarden en passies te koersen? Krachtige keuzes te maken en je talenten goed te gebruiken? Een goede, professionele coach als Friedy Boxstart leert je te focussen op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Of het nu gaat om het voorkomen of herstellen van een burn-out of het steeds vastlopen in je werk omdat je bepaalde doelen niet haalt.

Hoe?

Coaching is maatwerk. Een traject varieert van drie tot tien á twaalf gesprekken van anderhalf á twee uur. Tussen de gesprekken door werk je aan gerichte opdrachten aan het invullen van het coachingstraject. Zo’n traject wordt voorafgegaan door een mondelinge intake. Afspraken leggen we schriftelijk vast en we werken vanuit vertrouwen in elkaar.

Werkwijze

Ik werk met verschillende methodieken waaronder:

  • RET, rationele effectiviteitsbenadering. Hoe buig ik niet-realistische gedachten, ongewenste emoties en niet-effectief gedrag om?
  • Mindfullness. Doe wat je doet met gerichte aandacht en leer milder te zijn voor jezelf. Zeer effectief bij stress
  • Intuïtie inzetten. Innerlijk weten zonder te denken. Levert interessante perspectieven op en is een krachtige informatiebron.
  • Byron Kathy. Wordt bewust van je eigen overtuigingen. Krijg inzicht. Laat los.

 

Hiernaast kan ik tijdens het coachingstraject ook kiezen voor andere interventiestijlen en methodieken. Want het gaat om een aanpak die een maximaal effect sorteert.

 

Lees hier meer over op coachingvoormij.nl